Search
Vineri 14 Iunie 2024
  • :
  • :

„Sezonul Iubirii” la Telekom Romania: „Ofertă pentru 2”, destinată persoanelor fizice și clienților business

Telekom Romania Mobile anunță o nouă ofertă în „Sezonul Iubirii”, pentru cei care „își doresc să fie conectați permanent, ajutându-i să își împărtășească dragostea nelimitat, pe orice device, oriunde ar fi, simplu și fără grija costurilor”, se arată într-un comunicat al operatorului telecom. Inițiativa face parte din campania „Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”.

Începând cu 11 februarie și până pe 31 martie 2022, în limita stocului disponibil, clienții care aleg oferta de primăvară, „beneficiază de o ofertă pentru doi, creată special pentru ei și cineva drag”, menționează documentul citat. „În Sezonul Iubirii, dacă o persoană alege două abonamente cu beneficii nelimitate dintre cele incluse în ofertă, va primi două smartphones dintre cele disponibile în campanie, pentru prețul unuia singur”, precizează comunicatul.

Oferta de primăvară este disponibilă atât pentru clienții noi care se portează la din altă rețea sau încheie un nou abonament, cât și pentru clienții existenți, care doresc să își reînnoiască abonamentul Telekom Mobile în perioada promoției, împreună cu cineva drag din familie sau dintre prieteni.

Cei care aleg abonamentul cu beneficii nelimitate de 13 euro/lună primesc internet nelimitat pe mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate și roaming în Spațiul Economic European, plus 450 minute internaționale. În cadrul ofertei, clienții pot opta pentru smartphone-urile Huawei Nova 8i sau Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Aceștia primesc două telefoane însă plătesc  doar prețul unuia dintre ele. Sau clienții pot alege abonamentul cu beneficii nelimitate de 15 euro/lună, care oferă internet nelimitat pe mobil, plus minute și SMS-uri naționale nelimitate și roaming în Spațiul Economic European, plus 500 minute internaționale, și pot opta pentru smartphone-urile Samsung Galaxy A52s 5G și OPPO Reno5 Lite, primind două telefoane la preț de unul. Mai multe detalii se pot găsi pe mobile.telekom.ro.

Am creat această ofertă specială pentru doi, adresându-ne celor care doresc să fie mereu conectați și să își împărtășească iubirea fără limite. Ne urmăm promisiunea Mobil așa cum vrei – simplu și corect și oferim aceleași avantaje clienților loiali ca și clienților care aleg acum să vină la Telekom Mobile: comunicare nelimitată pentru ei și cineva drag, plus 2 smartphones la preț de 1.

Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications SA

În aceeași perioadă, clienții care doresc cea mai simplă soluție de conectivitate nelimitată prin WiFi pot alege Telekom Nelimitat – internet WiFi nelimitat pentru orice device: tabletă, laptop, smart TV sau telefon. Serviciul este soluția potrivită pentru acasă, pentru afaceri, pentru vacanță sau deplasări prin țară.

Toate ofertele Telekom Mobile pentru „Sezonul Iubirii” sunt disponibile atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții business.