Search
Joi 18 August 2022
  • :
  • :

TBI deschide o sucursală la Brașov și anunță planuri de extindere

TBI a deschis o nouă sucursală bancară la Brașov. Aici, clienții pot accesa serviciile bancare pentru persoane fizice sau companii, de la constituirea de depozite cu dobânzi printre cele mai mari de pe piață, și până la împrumuturi „cu minimum de documente și un timp de aprobare foarte scurt”, după cum informează un comunicat al băncii.

În România, banca are 69 de sucursale, dintre care 12 TBI Bank cu o gamă completă de servicii, atât de economisire, cât și creditare, și 57 TBI Money, axate pe soluții și experiențe avansate de creditare.

„Brașov este un oraș caracterizat de o economie în dezvoltare și de un nivel de trai la standarde europene”, menționează comunicatul citat. Prin noua sucursală, banca urmărește să își consolidere vizibilitatea și poziția în zona de centru a țării.

Sucursala din Brașov este situată pe Strada George Barițiu nr. 12 și se alătură sucursalelor deschise de TBI Bank în ultimele luni în alte 3 orașe: Oradea, Craiova, Cluj-Napoca. În plus, banca intenționează să deschidă mai multe sucursale anul acesta în România, pentru a fi mai bine adaptată la o economie care prezintă semne puternice de redresare pe măsură ce efectele pandemiei se atenuează.

După locația nou deschisă în Cluj, sucursala din Brașov ne completează planurile de extindere la nivel național. Este foarte important să fim mereu aproape de clienți și să susținem nevoile de consum ale acestora, facilitându-le soluții de creditare rapidă și acces la servicii bancare de încredere.

Gergana Staykova, TBI Bank

TBI Bank este un creditor incluziv de ultimă generație care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor prin acordarea de finanțare și soluții încorporate disponibile într-o rețea extinsă de canale și platforme „phygital” (online și in-store). În prezent, operează în Bulgaria, România, Germania, Danemarca, Suedia, Polonia și Lituania. TBI Bank face parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor. Prin diferite canale digitale, o rețea proprie de peste 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu peste 11.000 de retaileri și comercianți mici și mari, TBI Bank a servit peste 1 milion de clienți în 2020 și a acordat aproape 500.000 de împrumuturi.