Search
Sambata 21 Mai 2022
  • :
  • :

Xerox primește sigiliul Terra Carta de la Charles, Prințul de Wales

Xerox Holdings Corporation (NASDAQ: XRX) a anunțat că a primit sigiliul Terra Carta. Această distincție răsplătește companiile globale care pun accentul pe inovare și își demonstrează angajamentul în crearea piețelor cu adevărat sustenabile, aliniindu-se obiectivelor planului de redresare Terra Carta pentru Natură, Oameni și Planetă, care a fost lansat în ianuarie 2021.

Sigiliul Terra Carta a fost acordat companiilor care dețin o poziție de lider în industria lor și care au strategii de tranziție credibile, susținute de date științifice recunoscute la nivel global, pentru atingerea obiectivelor net zero până în 2050 sau mai devreme.

Sigiliul Terra Carta recunoaște acele organizații care și-au luat un angajament serios pentru crearea unui viitor care este mult mai sustenabil și plasează Natura, Oamenii și Planeta în centrul economiei. Cu toții trebuie să facem schimbări dacă dorim să păstrăm planeta pentru copiii și nepoții noștri, iar aceste companii s-au angajat să faciliteze acest lucru.

Charles, Prințul de Wales

Schimbările climatice fiind una dintre problemele definitorii de astăzi, Xerox și-a accelerat anul acesta obiectivele net zero cu 10 ani, până în 2040, așa cum se menționează în 2021 Corporate Social Responsibility Report. Raportul marchează prima dată când Xerox și-a publicat strategia către net zero. Această strategie se concentrează, în special, pe îmbunătățirea proceselor și a eficienței energetice, precum și pe proiectarea de produse responsabile față de mediu și noi tehnologii. Xerox a pregătit raportul CSR 2021 în conformitate cu standardele Global Reporting Initiative (GRI) și United Nations Sustainable Development Goals (SDGs).

Am dori să mulțumim Alteței Sale Regale pentru că a condus lansarea inaugurală Terra Carta Seal și suntem onorați să primim această recunoaștere. La Xerox, credem de multă vreme că business-urile, precum al nostru, joacă un rol esențial în protejarea sănătății planetei, creând în același timp un viitor mai bun pentru toți. Cu o strategie complexă pentru atingerea obiectivelor net zero până în 2040, angajamentele noastre depășesc cerințele Terra Carta. Suntem mândri să deschidem calea în promovarea inovației sustenabile. Făcând acest lucru, ajutăm la rezolvarea unora dintre cele mai mari provocări ale lumii.

John Visentin, vicepreședinte și CEO, Xerox

În peste 100 de ani de activutate, Xerox s-a extins, de la tehnologia de imprimare și echipamente de birou și de producție, s-a extins, până pe partea de software și servicii pentru a susține forța de muncă de astăzi. Oamenii de știință și inginerii companiei continuă moștenirea inovației cu tehnologii în transformarea digitală, realitatea augmentată, automatizarea proceselor robotizate, fabricarea aditivă, Industrial Internet of Things și cleantech.